Zašto je kupatilo toliko važno?

Kupatilo je jedna od prostorija u domu koju uzimamo zdravo za gotovo. Da li ste ikada razmišljali o tome da je kupatilo jedina prostorija u kojoj se možete u potpunosti isključiti iz spoljnog sveta i biti sami sa svojim mislima. Za vas smo pripremili spisak nekoliko razloga zašto je kupatilo najvažnija prostorija u svakom domu:

Opuštanje

Jedina prostorija u svakom domu u koju niko neće ući ako je neko u njoj je kupatilo. Kupatilo nudi taj trenutak samoće koje je nekada neophodan. Takođe je i odlično mesto za opuštanje od dnevnog stresa uz prijatan topli tuš ili toplu kupku. posmatrajući na ovaj način, kupatilo postaje mnogo više od puke prostorije u domu, postaje siguran prostor.

Osim našeg kreveta, kupatilo je mesto u kojem svakodnevno započinjemo i završavamo dan. Često će ono što se dešava u kupatilu dati ton ostatku dana. Da li ste znali da prosečna osoba provesde najmanje 1,5 godinu svog života u kupatilu?

Pronalaženje inspiracije

Mnogima se najbolje ideje rađaju pod tušem. Nije neobično da ljudi uvežbavaju prezentacije, poslovne razgovore i ostale nastupe pod tušem.

Kupatilo postavlja ton za dom

Način na koji je kupatilo estetski dizajnirano može igrati glavnu ulogu u postavljanju tona dizajna ostatku vašeg doma. Svakako, naglašavanje dizajna kvalitetnim pločicama, slavinama, sanitarijama i ostalim detaljima može dati umetničku notu koja će se preliti i na dalje uređenje doma.

Kao što vidite, kupatilo uzimamo zdravo za gotovo mnogo više nego što bismo želeli da priznamo. Kontinuirano težimo kvalitetu gradnje i upotrebi najkvalitetnijih i najsavremenijih materijala čime olakšavamo i poboljšavamo život našim kupcima i njihovom okruženju. To je i jedan od najbitnijih razloga zašto smo u sva kupatila u našoj zgradi ugradili najkvalitetnije elemente.

U sva kupatila u našoj zgradi smo ugradili baterije brenda GROHE (RS) . Kompanija GROHE je vodeći svetski premium proizvođač sanitarnih uređaja i globalni brend, posvećen pružanju inovativnih proizvoda za vodu. Već nekoliko decenija, GROHE je posvećen vrednosti brenda tehnologije, kvaliteta, dizajna i održivosti, koji ilustruju posvećenost GROHEa za stvaranje izuzetnih iskustava svojih korisnika. Uz svoje inženjerske, inovativne i dizajnerske aktivnosti čvrsto usidrene u Nemačkoj, proizvodi GROHE imaju značku kvaliteta “Made in Germany”. GROHE uživa globalno poverenje kupaca u svoj brend. Sve fabrike proizvodne mreže GROHE koriste visokotehnološki proizvodni inženjering kako bi osigurali usklađenost sa visokim standardima GROHE i na taj način se osigurava da njihovi proizvodi zadovoljavaju beskompromisne postavljene zahteve u smislu izrade i funkcionalnosti. U 2014. godini GROHE je postao deo LIKSIL Group korporacije, kompanije koja je vodeći svetski tržišni lider u industriji sanitarnih uređaja, a takođe je i vodeći japanski proizvođač stambenih i građevinskih materijala.

U sva naša kupatila je ugrađena, takođe, i najkvalitetnija keramika na tržištu; jer nam je bitno da svi vlasnici stanova sa svojim bližnjima uživaju u komforu koji naš dizajn enterijera pruža.

Klikom na sliku, pogledajte izglede kupatila u našoj zgradi:

Svi stanovi u našoj zgradi na lokaciji preko puta SC Mladost u Kragujevcu su prodati.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top

Pošaljite upit!

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu stana u Andre Marinkovića 7, Kragujevac, ostavite nam Vaše podatke i naš prodajni tim će vas kontaktirati.