3 RAZLOGA ZA VIDEO NADZOR U SVAKOM DOMU

Mnogo je elemenata o kojima treba razmišljati kada su u pitanju sistemi video nadzora, a to uključuje i to kako bi bezbednosni sistem mogao koristiti vama i vašoj porodici. Evo nekoliko razloga zašto je video nadzor koristan:

1. Štiti dragocenosti

To je, naravno, prednost na koju većina ljudi odmah pomisli. Verovatno svi znamo nekoga ko je tokom pljačke doma ostao bez elektronike, nakita ili drugih vrednih predmeta. Tragedija se komplikuje kada predmet ima emotivnu vrednost kao npr. porodično nasledstvo. Iako upotreba kućnog sefa može zaštititi predmete, sistem video nadzora ima alarm koji može uplašiti mnoge potencijalne provalnike i može obavestiti lokalne vlasti ako neko pokuša da provali.

2. Odvraća od zločina

Rutgersova studija iz 2009. godine otkrila je da se, kako se broj video nadzora domaćinstva povećavao na nekom području, tako se broj pljački stanova smanjivao na tom području, čak i za ljude koji nisu imali svoj sistem bezbednosti. Video nadzor ne samo da vas štiti, već pomaže u odvraćanju od kriminala i stvara sigurniji komšiluk za sve.

3. Kreira prostor za duševni mir

Osećaj sigurnosti i udobnosti koji dobijate uz video nadzor je najveća korist koju možete imati od njega. Pored sigurnosti, samopouzdanje u osećaju sigurnosti pomoći će vam da budete produktivniji, zdraviji i fokusiraniji.

Ako razmišljate o instalaciji video nadzora, imate našu preporuku. Dodavanje video nadzora u vaš dom pruža vam dodatni nivo odbrane od potencijalnih uljeza. Istražite sisteme video nadzora na našem tržištu i pronađite pravog dobavljača za svoje bezbednosne potrebe i ciljeve.

Mi smo sistem video nadzora instalirali u našoj zgradi. Život u našoj zgradi biće udoban svima koji su odlučili da unutar nje nađu dom. Svi stanovi u našoj zgradi na lokaciji preko puta SC Mladost u Kragujevcu su prodati.

Uskoro počinjemo zidanje nove luksuzne zgrade na ekskluzivnoj lokaciji u Ul. Andre Marinkovića br. 7 u Kragujevcu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top

Pošaljite upit!

Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu stana u Andre Marinkovića 7, Kragujevac, ostavite nam Vaše podatke i naš prodajni tim će vas kontaktirati.